Harmantepe Köyü Nedim Korkut İlkokulu

Vizyon: Geleceğe umutla bakan,öğrencilerinin mutlu olduğu,çalışanlarının karşılıklı iletişim halinde olduğu,bir üst öğretim kurumlarına öğrenci yerleştirebilen bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı,okuma alışkanlığı kazanmış,saygılı,çevresine karşı duyarlı,bulunduğu topluma faydalı,kendi öz güvenini kazanmış,sorun çözebilme alışkanlığına ulaşmış bireyler yetiştirmek

Başarılar: Okulumuz yapılan SBS sınavlarında Sağlık Liselerine ve Anadolu liselerine Heryıl öğrenci yerleştirebilme başarıları göstermiştir. SODES kapsamında Çok Amaçlı Salon Projesi gerçekleştirilmiştir.

Saatler: 08:30 da der başlangıcı,14.30 ders bitişi
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulda öğretmen servisimiz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://harmantepenk.meb.k12.tr

Adres - Bitlis Adilcevaz Harmantepe Köyü

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Harmantepe Köyü ilçe merkezine 10 km olup,120 haneden oluşkamtadır.Köyümüzde cami,taziye evi bulunmaktadır.Halkın geçim kaynağı tarım,hayvancılık ve köy koruculuğudur.

Adres - Bitlis Adilcevaz Harmantepe Köyü

Ulaşım Karayoluyla sağlanmaktadır. İlçe merkezine 8-10 dakika mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 100 km,ilçe merkezine 10 km